Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat din Alba a fost împuşcat de trei ori de un poliţist după ce a vrut să îşi omoare cumnata

Un bărbat din comuna Valea Lungă, judeţul Alba, a fost împuşcat de trei ori de un poliţist, în această dimineaţă, după ce a încercat să îşi omoare cumnata cu un topor.

de Redactia Observator

la 31.05.2018 , 11:05

Un bărbat din Alba a fost împuşcat de trei ori de un poliţist după ce a vrut să îşi omoare cumnata Un bărbat din Alba a fost împuşcat de trei ori de un poliţist după ce a vrut să îşi omoare cumnata - Facebook

Un bărbat din comuna Valea Lungă, judeţul Alba, a fost împuşcat de trei ori de un poliţist, în această dimineaţă, după ce a încercat să îşi omoare cumnata cu un topor.

Scandalul a început în acestă dimineaţă în curtea unei familii din Valea Lungă. Bărbatul a pus mâna pe un topor şi a încercat să îşi omoare cumnata, iar oamenii au sunat la numărul unic de urgenţă 112 pentru a cere ajutor.

La faţa locului a ajuns un echipaj de Poliţie. Unul dintre poliţişti a intervenit şi l-a rugat pe scandalagiu să lase toporul din mână, moment în care acesta a început să îl ameninţe pe agent.

Articolul continuă după reclamă

Poliţistul a observat că bărbatul se îndrepta către el cu toporul ridicat şi a tras mai multe focuri de avertisment în plan vertical.

Agresorul nu s-a speriat şi a continuat să se îndrepte către agent, motiv pentru care poliţistul l-a împuşcat de trei ori.

Un echipaj medical a ajuns la locul evenimentului şi l-a preluat pe bărbatul împuşcat.

El a ajuns la spital, conştient, însă urmează să fie operat de medici.

Procurorii au deschis o anchetă şi continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Un bărbat din Alba a fost împuşcat de trei ori de un poliţist după ce a vrut să îşi omoare cumnata