Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbatul din Galaţi depistat cu o alcoolemie de 6,3 la mie a murit

Un bărbat în vârstă de 40 de ani din localitatea gălăţeană Vârlezi a fost transportat în stare foarte gravă la spital, având o alcoolemie de 6,3 la mie.

de Redactia Observator

la 28.05.2018 , 16:29

Alcoolemie uriaşă la Galaţi. Un bărbat a ajuns în stare foarte gravă la spital după ce a băut toată ziua Alcoolemie uriaşă la Galaţi. Un bărbat a ajuns în stare foarte gravă la spital după ce a băut toată ziua - Pixabay

Un bărbat în vârstă de 40 de ani din localitatea gălăţeană Vârlezi a fost transportat în stare foarte gravă la spital, el având o alcoolemie de 6,3 la mie.

UPDATE: Bărbatul a murit la spital, informează presa locală.

Şeful Servciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi a declarat că un echipaj al ambulanţei a fost solicitat să intervină în localitatea Vârlezi, unde unui bărbat i s-a făcut rău.

Articolul continuă după reclamă

"Este vorba despre un pacient de 40 de ani, care prezenta un traumatism carnio-cerebral. El a intrat în stop cardiac, a fost resuscitat şi ventilat mecanic şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi, stabilindu-se că avea o alcoolemie în sânge de 6,3 la mie. Până acum în judeţ, din experienţa mea, nu am mai înregistrat un astfel de caz cu valori atât de ridicate ale alcoolemiei. Au mai fost cu 4, 5, dar cu 6,3 la mie nu", a declarat Mihai Polinschi.

O valoare mai mare a alcoolemiei în sânge, de peste 7 la mie, s-a înregistrat în urmă cu câţiva ani la o femeie din judeţul Iaşi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Bărbatul din Galaţi depistat cu o alcoolemie de 6,3 la mie a murit