Antena Meniu Search
x

Bărbat, arestat după ce a jefuit o casieră care număra banii încasaţi. I-a smuls din mână aproape 4.000 de lei

Un bărbat din Rădăuţi a fost arestat preventiv, după ce a jefuit o casieră în timp ce aceasta număra banii încasaţi în acea zi. Individul reuşise să sustragă aproape 4.000 de lei.

de Redactia Observator

la 18.04.2023, 18:03

Bărbat, arestat după ce a jefuit o casieră care număra banii încasaţi. I-a smuls din mână aproape 4.000 de lei
Bărbat, arestat după ce a jefuit o casieră care număra banii încasaţi. I-a smuls din mână aproape 4.000 de lei - Shutterstock

Un bărbat care a jefuit-o pe casiera unei societăţi comerciale din Rădăuţi, în timp ce aceasta număra banii încasaţi în acea zi, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzaţia de tâlhărie calificată, a informat, marţi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.

Potrivit sursei citate, în seara de 13 aprilie, un bărbat a pătruns în interiorul unei societăţi comerciale din Rădăuţi şi a smuls din mâna casierei suma de 3984 lei rezultată din încasările din acea zi, pe care şi-a însuşit-o pe nedrept, după care a părăsit în fugă incinta.

Cercetările continuă în cauză, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare, scrie Agerpres.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Bărbat, arestat după ce a jefuit o casieră care număra banii încasaţi. I-a smuls din mână aproape 4.000 de lei