Antena Meniu Search
x

Bărbatul care şi-a bătut cu bestialitate mama pe stradă, aproape linşat de oameni în momentul reţinerii. "La puşcărie cu tine!" (Video)

Camerele de supraveghere au surprins imagini şocante, noaptea trecută, pe Bulevardul Regina Maria din Capitală. Un tânăr a fost filmat cum îşi rupe în bătaie propria mamă.

Bărbatul care şi-a bătut mama pe stradă, aproape linşat de oameni în momentul reţinerii. "La puşcărie cu tine!"
Bărbatul care şi-a bătut mama pe stradă, aproape linşat de oameni în momentul reţinerii. "La puşcărie cu tine!"

Camerele de supraveghere au surprins imagini şocante, sâmbătă noapte, pe Bulevardul Regina Maria din Capitală. Un tânăr a fost filmat cum îşi rupe în bătaie propria mamă.

Revoltător este şi faptul că scenele violente s-au derulat sub privirile nepăsătoare ale unor trecători. În înregistrare, se vede cum oamenii trec pe lângă cei doi, se uită dar nu schiţează nici un gest pentru a o ajuta pe femeie.

În scurt timp, la faţa locului au ajuns oamenii legii, sesizaţi prin apel la 112. Poliţia s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. 

Bărbatul, cunoscut cu afecţiuni psihice, a fost reţinut de poliţie, mama acestuia fiind preluată de un echipaj SMURD şi transportată de urgenţă la spital. 

În momentul în care era condus de poliţişti spre autospecială, oamenii aproape l-au linşat pe agresor. 

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, femeia a părăsit unitatea de primiri urgențe în aceeaşi noapte, medicii constatând că leziunile nu au fost de natură a-i pune viața în pericol.

Tânărul de 40 de ani a fost a fost internat la Spitalul de Psihiatrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Bărbatul care şi-a bătut cu bestialitate mama pe stradă, aproape linşat de oameni în momentul reţinerii. "La puşcărie cu tine!" (Video)