Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat din Botoşani şi-a ars copiii cu ţigara şi şi-a snopit în bătaie soţia în faţa micuţilor

Un bărbat din Botoşani a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a dat dovadă de o cruzime ieşită din comun. Tânărul de 29 de ani şi-a ars copiii cu ţigara şi şi-a snopit în bătaie soţia în faţa micuţilor.

de Redactia Observator

la 07.06.2018 , 10:36

Un bărbat din Botoşani şi-a ars copiii cu ţigara şi şi-a snopit în bătaie soţia în faţa micuţilor Un bărbat din Botoşani şi-a ars copiii cu ţigara şi şi-a snopit în bătaie soţia în faţa micuţilor - Hepta

Un bărbat din Botoşani a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a dat dovadă de o cruzime ieşită din comun.

Tânărul de 29 de ani şi-a ars copiii cu ţigara şi şi-a snopit în bătaie soţia în faţa micuţilor.

Totul s-a întâmplat în cursul lunii aprilie, însă a ieşit la iveală abia acum după ce soţia l-a reclamat pe bărbat la Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani.

Articolul continuă după reclamă

Inspectorii DGASPC au făcut o anchetă, iar ceea ce au descoperit i-a îngrozit. Cazul a fost preluat de poliţişti, iar tânărul de 29 de ani a fost reţinut şi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, notează botosaninews.ro.

Potrivit anchetatorilor, în cursul lunii aprilie 2018, suspectul şi-a ars proprii copii, în vârstă de trei, respectiv cinci ani, cu o ţigară şi apoi a bătut-o pe soţia sa, o tânără de 27 de ani, de faţă cu micuţii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Un bărbat din Botoşani şi-a ars copiii cu ţigara şi şi-a snopit în bătaie soţia în faţa micuţilor