Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbat găsit carbonizat, în propria maşină, în Sălaj

Un bărbat a fost găsit carbonizat, într-o maşină care a luat foc, duminicaă seară, în localitatea Archid, din judeţul Sălaj, potrivit reprezentanţilor ISU Sălaj.

de Redactia Observator

la 04.06.2018 , 09:29

Bărbat găsit carbonizat, în propria maşină, în Sălaj Bărbat găsit carbonizat, în propria maşină, în Sălaj

Un bărbat a fost găsit carbonizat, într-o maşină care a luat foc, duminicaă seară, în localitatea Archid, din judeţul Sălaj, potrivit reprezentanţilor ISU Sălaj.

"Duminică, la ora 22,45, Detaşamentul de Pompieri Zalău a fost solicitat să intervină la un incendiu la un autoturism aflat în localitatea Archid. În momentul sesizării, incendiul se manifesta în partea din faţă a maşinii. La faţa locului s-a deplasat şi SMURD Sărmăşag. În maşină a fost găsit decedat un bărbat de 54 de ani, din Coşeiu, cadavrul acestuia fiind carbonizat. Cauza probabilă a incendiului este de natură electrică", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj, Lucian Jacodi.

La momentul aprinderii autoturismului în care a fost găsit, bărbatul era inconştient, susţin surse ajunse la faţa locului.

Articolul continuă după reclamă

Trupul carbonizat al şoferului a fost dus la Serviciul de Medicină Legală, pentru a se stabili cu exactitate circumstanţele decesului. 

Autorităţile locale continuă cercetările în acest caz. 

Poliţia şi pompierii continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cauzele care au dus la stabilirea incendiului şi decesul persoanei care se afla în autoturism.

Sursă: Agerpres

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Bărbat găsit carbonizat, în propria maşină, în Sălaj