Antena Meniu Search
x

Video Bărbat cu arsuri pe 75% din suprafaţa corpului, găsit abandonat pe marginea unui drum din Bistrița. Lângă el s-a găsit o sticlă cu benzină

Caz şocant în Bistriţa. Un bărbat de 30 de ani, cu arsuri pe 75% din suprafaţa corpului, a fost găsit pe marginea unui drum. Victima este din judeţul Dolj şi a fost transportată în stare gravă la spital. Nu se ştie cum şi unde a fost rănit şi nici cum a ajuns abandonat pe drum. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 16.08.2021, 13:49

Vezi și

Anchetatorii nu pot spune încă cu certitudine dacă bărbatul a fost cuprins de flăcări în urma unei acțiuni intenționate sau dacă a fost vorba de un accident. Este exclusă varianta conform căreia altcineva l-ar fi incendiat.

Alarma s-a dat aseară, la puțin după ora 22:00, când o femeie a sunat la 112 și a anunțat că pe marginea drumului județean care duce spre localitatea Budacu zace un bărbat cu arsuri pe tot corpul, iar lângă el este o sticlă cu benzină.

Anchetatorii au stabilit că bărbatul găsit pe marginea drumului are 30 de ani și este din localitatea Poiana Mare, județul Dolj, însă se stabilise de ceva timp în Bistrița, unde avea și o iubită. Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița l-a luat și l-a transportat la spital. Bărbatul are arsuri de gradul III pe aproximativ 75% din suprafața corporală și a necesitat intubare, au anunțat salvatori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Bărbat cu arsuri pe 75% din suprafaţa corpului, găsit abandonat pe marginea unui drum din Bistrița. Lângă el s-a găsit o sticlă cu benzină