Antena Meniu Search
x

Video Bărbat cu probleme de sănătate bătut de mai mulţi copii, la Tulcea. DGASPC: "Ce am văzut este greu de acceptat". Ce măsuri a luat Poliţia

Un bărbat cu probleme de sănătate din Mahmudia a fost luat la bătaie pe stradă şi umilit de un grup de copii din localitate, aparent fără vreun motiv. DGASPC Tulcea a făcut precizări pentru Observator, după apariţia imaginilor.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 13.05.2021, 16:16

Vezi și

Bătut şi umilit pe stradă, de mai mulţi copii

Gabriel Marinov, director DGASPC Tulcea: "În Mahmudia şi noi avem un mic centru de plasament şi mă temeam să nu fie cumva copiii noştri implicaţi. Dar nu sunt. Am contactat Poliţia, cu rugămintea să cerceteze în primă instanţă, o să vedem ce sprijin avem şi din partea lor. Noi oricum o să trimitem un echipaj acolo, pentru că tinerii trebuie identificaţi şi vom face demersurile necesare pentru a îi integra într-un program de recuperare. Măcar o discuţie cu psihologii noştri trebuie să aibă, pentru că ceea ce am văzut este greu de acceptat"

Directorul precizează că a citit comentariile făcute la postarea respectivă, iar unul dintre părinţi se şi scuză, spunând că deşi i-a dat o educaţie foarte bună copilului, era şi copilul său printre cei care participau la neplăcutul episod.

"O să luăm legătura şi cu părinţii şi vom vedea cum e mai bine să procedăm. Să vedem dacă persoana vârstincă va dori să depună şi o plângere", precizează Gabriel Marinov.

Pe acelaşi subiect

Poliţia a reacţionat după apariţia imaginilor.

"Având în vedere imaginile apărute în cursul zilei de astăzi-13 mai a.c., pe o rețea de socializare, în cadrul cărora se observă că mai mulți minori ar fi agresat un bărbat pe raza localității Mahmudia, județul Tulcea, Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea, precizează următoarele: Polițiștii tulceni s-au sesizat din oficiu, deschizând un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,Loviri sau alte violențe”, care urmează a fi înaintat cu propunere corespunzătoare către unitatea de Parchet competentă. În acest sens, polițiștii au procedat la efectuarea de verificări, stabilind identitatea persoanei agresate, ca fiind un bărbat de 34 de ani din localitatea Mahmudia, totodată stabilind și identitatea celor 4 minori implicați, cu vârste cuprinse între 11 și 13 ani. În continuare se efectuează verificări, în vederea stabilirii tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii incidentului", transmit poliţiştii tulceni.

Victima are probleme de sănătate şi nu putea să se apere

Scandalul a avut loc în localitatea Mahmudia din judeţul Tulcea. Bărbatul mergea liniştit pe stradă în momentul în care un grup de tineri au început să se ia de el şi să îl umilească. Şi pentru că nu era de ajuns, la un moment dat tinerii au început să dea în el şi să îl târâie pe şosea.

"Aceşti copii de 12 şi 13 ani lovesc un om sărman, mult mai în vârstă decât ei. Pe omul acesta îl vedeam mereu în faţa unui magazin din centrul comunei. Este amărât şi are şi ceva probleme. Este inofensiv şi nici nu se poate apăra.", povesteşte o tânăra care l-a văzut pimbându-se prin comună.

Băieţii sunt cunoscuţi în comună ca fiind nişte copii problematici.

"Ia te uită pe cine avem noi aici, aceeaşi gaşcă care se aduna prin scara blocului, ţipă, urlă, înjură şi fac mizerie. Când îi alungi sau le spui să facă linişte, comentează. Şi nu mai zic când se adună în parcul de lângă şcoală şi înjură indiferent că sunt copii mici lângă ei. (...) Indiferent cui spui, nimeni nu ia măsuri.", spun localnicii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Bărbat cu probleme de sănătate bătut de mai mulţi copii, la Tulcea. DGASPC: "Ce am văzut este greu de acceptat". Ce măsuri a luat Poliţia