Antena Meniu Search
x

Bărbat de 32 de ani din Sibiu, găsit mort în lacul Târnava. Operaţiunile de căutare au durat două zile

Cadavrul unui bărbat dispărut în urmă cu o zi a fost găsit, luni după-amiaza, de către pompierii sibieni în apele lacului Târnava. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 09.05.2022, 15:59

Bărbat de 32 de ani din Sibiu, găsit mort în lacul Târnava. Operaţiunile de căutare au durat două zile
Bărbat de 32 de ani din Sibiu, găsit mort în lacul Târnava. Operaţiunile de căutare au durat două zile - ISU Sibiu

După lungi căutări desfăşurate duminică, după ce bărbatul în vârstă de 32 de ani a fost dat dispărut, pompierii au reluat astăzi procesul şi au găsit în cele din urmă trupul neînsufleţit al acestuia în apele lacului. La operaţiunea de căutare au participat 10 pompieri de la detaşamentele Sibiu şi Mediaş, dar şi o echipă de scafandri echipată cu şalupă şi barcă pneumatică. 

"Trupul bărbatului de aproximativ 32 de ani a fost găsit de către echipajele de pompieri militari în lacul din localitatea Târnava", a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

Primele căutări au avut loc în cursul zilei de duminică, în urma unui apel la 112

"Pompierii militari ai Detaşamentului Mediaş au fost sesizaţi prin apel pe numărul de urgenţă 112, de către un cetăţean, care afirma că a văzut un bărbat care a sărit în apa unui lac din localitatea Târnava şi nu a mai ieşit la suprafaţă. La faţa locului s-au mobilizat prompt o barcă pneumatică cu o autospecială de serviciu, o autospecială de stingere, o autospecială SMURD, un echipaj de scafandri", a precizat, duminică, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Bărbat de 32 de ani din Sibiu, găsit mort în lacul Târnava. Operaţiunile de căutare au durat două zile