Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbat de 34 de ani din Prahova, arestat pentru agresiune sexuală şi violenţe. Victime i-au fost copiii şi fosta soţie

Un bărbat de 34 de ani din judeţul Prahova a fost arestat preventiv pentru agresiune sexuală şi violenţă în familie, ambele în formă continuată, victime fiind copiii săi şi fosta soţie.

de Redactia Observator

la 23.10.2024 , 17:52

Bărbat de 34 de ani din Prahova, arestat pentru agresiune sexuală şi violenţe. Victime i-au fost copiii şi fosta soţie

Potrivit datelor comunicate, miercuri, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Prahova, la solicitarea Agerpres, poliţiştii au efectuat în acest dosar trei percheziţii în municipiul Ploieşti şi în oraşul Urlaţi.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore

"În fapt, în cursul anului 2023 persoana bănuită de comiterea faptelor, un bărbat de 34 de ani, ar fi agresat fizic atât doi minori de 6 şi respectiv 11 ani, copii acestuia, dar şi pe fosta soţie. Totodată, în perioada 2022-2023, aceasta ar fi agresat-o sexual pe minora de 11 ani", arată sursa citată.

Articolul continuă după reclamă

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind apoi dus la Judecătoria Ploieşti, instanţa dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile. Activitatea a beneficiat de sprijinul jandarmilor Grupării de Jandarmi Mobilă "Matei Basarab" Ploieşti.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?
Observator » Evenimente » Bărbat de 34 de ani din Prahova, arestat pentru agresiune sexuală şi violenţe. Victime i-au fost copiii şi fosta soţie