Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Bărbat de 34 de ani, prins cu droguri ascunse în pernă. Urma să le vândă la mai multe Baluri ale Bobocilor din Covasna

Toamna se numără... traficanţii de droguri la Balul Bobocilor. Un bărbat din Târgu Secuiesc a fost prins în timp ce mergea de la un eveniment la altul cu maşina plină de substanţe interzise. Poliţiştii au descoperit că traficantul îşi ascundea marfa într-o pernă din portbagaj. 

de Claudiu Loghin

la 08.10.2024 , 14:26

 Bărbatul a fost reţinut în data de 5 octombrie, într-un dosar în care este acuzat de trafic de droguri de mare risc, un dosar instrumentat de procurorii de la DIICOT de la biroul teritorial Covasna şi de poliţişti ai serviciului de combatere a criminalităţii organizate al judeţului Covasna. A fost prezentat instanţei de judecată, iar tribunalul Covasna a emis pe numele bărbatului de 34 de ani un mandat de arestare preventivă de 30 de zile.

Prins cu droguri la Balul Bobocilor

Totul a ieşit la iveală în urma unei acţiuni de tip razie organizată de poliţişti de la diverse structuri din judeţul Covasna cu sprijinul direcţiei de operaţiuni speciale. În această razie, în apropierea unui Bal al Bobocilor din Târgu Secuiesc a fost depistat bărbatul.

Vezi și

Avea ascunsă în pernă o cantitate de 190 de grame de amfetamină şi din cercetări a reieşit că urma să se deplaseze în aceeaşi noapte, între 4 şi 5 octombrie în localitatea Breţcu unde se desfăşura un eveniment similar.

La percheziţii, poliţiştii au descoperit şi diferite arme albe şi sume de bani în lei şi valută. 

Claudiu Loghin Like

Lucrez în presă din 1999. Din 2004, sunt în televiziune.

Întrebarea zilei
Vă costă mai mult chiria anul acesta faţă de 2023?
Observator » Evenimente » Bărbat de 34 de ani, prins cu droguri ascunse în pernă. Urma să le vândă la mai multe Baluri ale Bobocilor din Covasna