Antena Meniu Search
x

Bărbat de 36 de ani, mort după ce a căzut de la etajul 5, în Chiajna. Ar fi spălat geamurile când s-a prăbușit în gol

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a căzut, luni, de la etajul 5 al unui bloc din Chiajna, județul Ilfov, în timp ce ar fi spălat geamurile. Medicii au declarat decesul.

de Redactia Observator

la 05.09.2022, 15:44

polițist de la Investigații Criminale
Bărbat de 36 de ani, mort după ce a căzut de la etajul 5, în Chiajna. Ar fi spălat geamurile când s-a prăbușit în gol - Shutterstock (arhivă)

"Astăzi, 5 septembrie a.c., în jurul orei 11:51, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat a căzut de la etajul 7 al unui imobil, din localitatea Chiajna, probabil în timp ce spăla geamurile", au transmis reprezentanții IPJ Ilfov.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din Chiajna pentru efectuarea activităților din competență, aceștia constatând un bărbat, în vârstă de 36 de ani, a căzut de la etajul 5 al unui bloc. Echipajul medical ajuns la fața locului a acordat îngrijiri medicale, iar ulterior a declarat decesul.

Bărbat căzut de la geam în Chiajna. Cazul, preluat de Investigații Criminale

"În cauză, s-a relaționat cu doctorul din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov, care s-a deplasat la fața locului pentru activități din competență. Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, care efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun", a precizat IPJ Ilfov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Bărbat de 36 de ani, mort după ce a căzut de la etajul 5, în Chiajna. Ar fi spălat geamurile când s-a prăbușit în gol