Antena Meniu Search
x

Video Bărbat de 37 de ani din Odorheiu Secuiesc, sfâşiat şi ucis de un urs. Bucăţi din trupul său găsite împrăștiate

Imagini de coşmar la marginea unei comune din Harghita. Bucăţi din trupul unui tânăr au fost găsite de localnici. Oamenii cred că victima a fost ucisă de un urs chiar în curtea casei. Poliţiştii au început ancheta ca să afle ce s-a întâmplat.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 21.07.2023, 19:24

Vezi și

Victima este un bărbat de 37 de ani, care venise la casa de vacanţă pe care o avea într-o zonă de munte, în comuna Mugeni, nu departe de Odorheiu Secuiesc. Avea de gând să o renoveze.

Sfâşiat şi ucis de un urs

Vecinii s-au mirat când nu l-au mai văzut câteva zile, dar au crezut că a plecat să cumpere materiale de construcţie. S-au îngrijorat după ce au trecut două săptămâni şi nu a mai revenit. Apoi, bucăţi din corpul său au fost decoperite, iar preşedintele Consiliului Judeţean Harghita a lansat ipoteza că ar fi fost sfâşiat şi ucis de un urs.

Politicianul cere Ministerului Mediulu aviz să relocheze animalul şi chiar să îl împuşte dacă va fi nevoie. Ecologiştii spun, însă, că este nevoie de confirmarea poliţiei că tânărul a fost omorât de un urs, înainte să dea ordinul de anihilare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Bărbat de 37 de ani din Odorheiu Secuiesc, sfâşiat şi ucis de un urs. Bucăţi din trupul său găsite împrăștiate