Antena Meniu Search
x

Video Bărbat de 38 de ani din Botoşani, înjunghiat cu lovituri repetate de cuţit, de propria soţie. Totul a pornit de la o ceartă în familie

O ceartă în familie ar fi putut să se transforme într-o tragedie, ieri, la Botoşani. Un bărbat de 38 de ani a fost înjunghiat de soţie, în urma unei discuţii în contradictoriu.

de Redactia Observator

la 21.05.2023, 10:15

Vezi și

Tânăra de 26 de ani s-a năpustit asupra soţului şi l-a lovit cu cuţitul de mai multe ori în abdomen. Bărbatul a reuşit să fugă până în faţa blocului, acolo unde mai mulţi trecători au sărit în ajutorul lui şi au sunat la 112. Victima a fost transportată la spital, iar femeia a fost dusă la poliţie pentru audieri. 

Ramona Guraliuc, medic sef UPU SMURD Botoșani: Din punct de vedere medical prognosticul este rezervat, urmând ca medicii care sunt din serviciul chirurgical să îşi expună, ulterior intervenţiei, punctul de vedere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Bărbat de 38 de ani din Botoşani, înjunghiat cu lovituri repetate de cuţit, de propria soţie. Totul a pornit de la o ceartă în familie