Antena Meniu Search
x

Video Bărbat de 42 de ani, rănit grav în timpul unei unei curse off-road, în Maramureș. A rămas prins între uşa mașinii şi un copac de pe marginea unei râpe

Un bărbatde 42 de ani a fost rănit grav în timpul unei curse de off-road în zona localităţii Budeşti din judeţul Maramureş. El a fost recuperat de către salvatorii montani de la Salvamont Maramureş şi Salvamont Cavnic dus la unitatea de primiri urgenţe din Baia Mare, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 03.07.2023, 16:58

Vezi și

Intervenţia salvatorilor montani a avut loc pentru transportul unui bărbat care a ieşit pe munte împreună cu un grup de turişti, cu autovehicule de teren. 

Bărbat de 42 de ani, rănit grav în timpul unei curse de off-road

„Bărbatul de 42 ani care a suferit un accident în timp ce încerca sa urce în maşina aflată într-o râpă a fost prins între uşă şi un copac de pe marginea râpei. A rezultat o plagă abdominală cu hemoragie”; informează Salvamont Maramureş. 

Conform salvatorilor, accidentul s-a produs într-o zonă greu accesibilă, care duce către mănăstirea din apropierea localităţii Budeşti.  Bărbatul, care a fost conştient pe toata durata operaţiunii de salvare, a fost scos din zona accidentată si dus până la un echipaj medical, care l-a transportat la unitatea de primiri urgenţe din Baia Mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Bărbat de 42 de ani, rănit grav în timpul unei unei curse off-road, în Maramureș. A rămas prins între uşa mașinii şi un copac de pe marginea unei râpe