Antena Meniu Search
x
LIVE

Bărbat de 43 de ani, lovit mortal de tren, în Buzău. Ar fi traversat calea ferată și nu a observat că se apropie locomotiva

Un bărbat din Reșița, în vârstă de 43 de ani, a murit după ce a fost lovit de tren, în apropiere de Gara Buzău. Bărbatul ar fi încercat să traverseze linia de cale ferată și nu a observat că se apropie trenul, potrivit News.ro.

De Redactia Observator la 21.03.2023, 07:40
Bărbat de 43 de ani, lovit mortal de tren, în Reșita
Bărbat de 43 de ani, lovit mortal de tren, în Reșita - Profimedia

Bărbatul din Reșita ar fi traversat o linie de cale ferată pe care se vedea apropiindu-se un tren de marfă, însă, nu a observat că pe linia vecină, din aceiaşi direcţie, se apropia un alt tren. Bărbatul a fost izbit în plin de locomotivă şi a murit pe loc.

Bărbatul a fost izbit în plin de locomotivă şi a murit pe loc

Potrivit IPJ Buzău, poliţiştii din cadrul Biroului Transporturi au fost sesizaţi despre un accident feroviar, în municipiul Buzău.

Din primele date de la faţa locului, se pare că un bărbat a fost surprins în zona căii ferate şi accidentat de tren. Accidentul s-a soldat cu decesul bărbatului în vârstă de 43 de ani, din Reşiţa.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Bărbat de 43 de ani, lovit mortal de tren, în Buzău. Ar fi traversat calea ferată și nu a observat că se apropie locomotiva