Antena Meniu Search
x

Video Bărbat de 46 de ani din Neamț, găsit mort în apele Siretului. Familia l-a dat dispărut în urmă cu câteva zile

Un bărbat în vârstă de 46 ani, din localitatea Valea Ursului, care era dat dispărut de familie, a fost găsit decedat în râul Siret de un pescar, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

de Redactia Observator

la 11.06.2023, 10:42

Pompieri
Bărbat de 46 de ani din Neamț, găsit mort în apele Siretului. Familia l-a dat dispărut în urmă cu câteva zile - Hepta

"Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ion Creangă au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat de 31 ani, din judeţul Bacău, cu privire la faptul că, în albia râului Siret, din localitatea Icuşeşti, a fost identificat corpul unei persoane, de sex masculin. Poliţiştii au stabilit identitatea persoanei, un bărbat în vârstă de 46 ani, din Valea Ursului, care la data de 8 iunie ar fi plecat de la stâna unde lucra, din localitatea Icuşeşti", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Victima era cunoscută cu afecţiuni psihice iar anchetatorii iau în calcul ipoteza sinuciderii. Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamţ, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Bărbat de 46 de ani din Neamț, găsit mort în apele Siretului. Familia l-a dat dispărut în urmă cu câteva zile