Antena Meniu Search
x

Galerie foto Bărbat de 50 de ani din Argeş, înjunghiat după ce a refuzat să plătească o prostituată. A fost nemulţumit de serviciile femeii

Un bărbat de 50 de ani din Curtea de Argeş a fost înjunghiat, după ce a refuzat să o plătească pe prostituata la care a apelat, pe motiv că este nemulţumit de prestaţie.

de Redactia Observator

la 22.08.2022, 14:16

Individul a ieşit din apartamentul din Piteşti, fiind urmat de tânara de 22 de ani, dar şi de peştele acesteia. Incidentul a avut loc chiar în faţa blocului. 

Argeşeanul a fost internat în stare gravă, cu plăgi multiple înjunghiate în torace, abdominal şi membre. Oamenii legii continuă cercetările. Prostituata şi peştele se află în custodia poliţiştilor.

Ce spun poliţiştii 

„În ziua de 22 august a.c., polițiștii piteșteni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la o posibilă stare conflictuală, la un bloc de locuințe de pe raza municipiului Pitești.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, constatând că un bărbat, de aproximativ 50 de ani, ar fi suferit leziuni, posibil provocate cu un obiect tăietor-înțepător, acesta fiind în stare de inconștiență.

De asemenea, la fața locului a fost identificată și o femeie de 22 de ani, bănuită de săvârșirea faptei, care se află în custodia polițiștilor. Polițiștii desfășoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Bărbat de 50 de ani din Argeş, înjunghiat după ce a refuzat să plătească o prostituată. A fost nemulţumit de serviciile femeii