Antena Meniu Search
x

Foto Bărbat de 68 de ani, mort după ce un şofer a intrat pe contrasens într-o curbă periculoasă şi l-a izbit violent, pe DN1. O femeie a fost şi ea rănită

Tragedie pe DN1, în judeţul Cluj. Un bărbat de 68 de ani a murit, iar pasagera din maşina acestuia a fost rănită, după ce un şofer a intrat pe contrasens într-o curbă deosebit de periculoasă şi a izbit violent maşina în care cei doi se aflau.

de Redactia Observator

la 07.05.2023, 12:45

Accidentul a avut loc pe DN1, în afara localităţii Negreni, din judeţul Cluj.

"Din cercetările preliminare efectuate de poliţiştii rutieri a reieşit faptul că un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din judeţul Cluj, în direcţia municipiului Oradea, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 68 de ani, din judeţul Bihor", informează Poliţia judeţeană Cluj.

Şoferul de 68 de ani a rămas încarcerat şi a murit

În urma impactului, şoferul de 68 de ani a rămas încarcerat şi a murit. O femeie, în vârstă de 55 de ani, pasageră în autovehiculul condus de acesta. a fost rănită, fiind transportată la spital. 

Şoferul de 34 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bărbat de 68 de ani, mort după ce un şofer a intrat pe contrasens într-o curbă periculoasă şi l-a izbit violent, pe DN1. O femeie a fost şi ea rănită