Antena Meniu Search
x

Bărbat de 70 de ani, amendat după ce a fotografiat buletinul de vot. Voia să rămână cu amintirea zilei în care şi-a votat primarul

Un bărbat de 70 de ani a fost amendat după ce a fost surprins fotografiindu-şi buletinul de vot într-o secţie de votare din Târgu Bujor, unde duminică au loc alegeri. Întrebat de jandarmi şi poliţişti de ce a recurs la acest gest, gălăţeanul a declarat că şi-a dorit să rămână cu amintirea zilei în care şi a votat primarul.

de Redactia Observator

la 27.06.2021, 11:04

Bărbat de 70 de ani, amendat după ce a fotografiat buletinul de vot
Bărbat de 70 de ani, amendat după ce a fotografiat buletinul de vot - Hepta

Potrivit IPJ Galaţi, incidentul s-a produs la secţia de votare nr. 214 din oraşul Târgu Bujor. Preşedintele secţiei a anunţat jandarmul care asigură paza cu privire la faptul că un alegător şi-ar fi fotografiat buletinul de vot. 

La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare din cadrul Poliţiei Oraş Tg. Bujor, iar cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 70 ani, din oraşul Târgu Bujor, şi-a fotografiat buletinul de vot în timp ce se afla în interiorul cabinei de vot. Persoana a prezentat pe telefonul mobil fotografia buletinului de vot, precizând că a dorit să aibă amintire faptul că a votat. Bărbatul a fost amendat cu 600 de lei.

Laurenţiu Viorel Gîdei a renunţat la mandatul de edil

Târgu Bujor a rămas fără primar ca urmare a faptului că Laurenţiu Viorel Gîdei, ales primar la alegerile din 2020, a candidat pe listele PSD şi la alegerile parlamentare din decembrie 2020, şi a fost ales deputat, renunţând la mandatul de edil.

Pentru funcţia de primar al oraşului candidează duminică actualul viceprimar Ion Andone (PSD), care în prezent are atribuţii de primar, Andra Mihaela Costache, fost subprefect o scurtă perioadă de timp, Cătălin Tudose (PMP), Tudorel Avram (AUR) şi Ion Vieru (Pro România).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Bărbat de 70 de ani, amendat după ce a fotografiat buletinul de vot. Voia să rămână cu amintirea zilei în care şi-a votat primarul