Antena Meniu Search
x

Bărbat de 91 de ani, prins la volan deşi nu avea permis. Conducea o maşină fără ITP, fără asigurare şi cu numere false

Un bătrân de 91 de ani a fost prins de poliţişti în timp ce conducea un autoturism fără a avea însă permis de conducere. Oamenii legii au descoperit şi alte nereguli grave, iar acum bărbatul este cercetat pentru mai multe infracţiuni.

de Cristina Dimulescu

la 14.04.2022, 16:30

Un bătrân de 91 de ani a fost prins de poliţişti fără permis
Un bătrân de 91 de ani a fost prins de poliţişti fără permis - IPJ Botoşani

Descoperire uluitoare a poliţiştilor din Botoşani, după un simplu control de rutină. S-a întâmplat pe Drumul Naţional 29A, în afara municipiului Dorohoi. Oamenii legii au suprins în trafic un bătrân de 91 de ani, din comuna Ibăneşti, care conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule. Bărbatul se afla la vreo 15 km de casă. 

După o verificare amănunţită, poliţiştii au mai descoperit şi alte abateri grave. Pe lângă faptul că nu avea permis de conducere, nanogenarul deţinea un autoturism cu număr de înmatriculare fals. Mai mult decât atât, maşina nu avea inspecţia tehnică periodică, iar de asigurarea obligatorie a vehiculului nici nu poate fi vorba.

Poliţiştii continuă acum cercetările

„Polițiștii Biroului Rutier Dorohoi continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Bărbat de 91 de ani, prins la volan deşi nu avea permis. Conducea o maşină fără ITP, fără asigurare şi cu numere false