Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat a fost decapitat într-un groaznic accident la Potârnicheşti, în Buzău. Omul se întorcea de la un priveghi, alături de soţie (Video)

Accident groaznic, marţi seară, pe DN2 E85, la Potârnicheşti, în Buzău. Un bărbat care mergea pe marginea drumului a fost acroşat de o maşină şi decapitat.

de Redactia Observator

la 28.03.2018 , 08:14

Accident groaznic, marţi seară, pe DN2 E85, la Potârnicheşti, în Buzău. Un bărbat care mergea pe marginea drumului a fost acroşat de o maşină şi decapitat.

Bărbatul se întorcea de la un priveghi alături de soția sa și a decis să traverseze pe lângă trecerea de pietoni, care se afla la doar câțiva metri distanță.

Articolul continuă după reclamă

Soția a povestit ulterior că și-a rugat insistent soțul să nu traverseze prin locul respectiv.

La un moment dat însă, bărbatul a rupt-o la fugă și a fost surprins de autoturismul tânărului, care rula cu viteză excesivă.

"Din primele verificări, un bărbat de 34 de ani din Râmnicu Sărat care circula cu un autoturism pe DN2 E85, pe direcţia Buzău către Râmnicu Sărat, pe raza localităţii Potârnicheşti a surprins şi accidentat un bărbat de 59 de ani din localitate, care s-a angajat în traversarea drumului în apropierea marcajului pietonal şi fără ă se asigure corespunzător. De asemenea, autoturismul s-a răsturnat pe marginea drumului", susţin reprezentanţii Poliţiei Buzău. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Impactul a fost atât de puternic încât bărbatul de 59 de ani a fost decapitat, potrivit reporterbuzoian.ro. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum a avut loc incidentul grav. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Un bărbat a fost decapitat într-un groaznic accident la Potârnicheşti, în Buzău. Omul se întorcea de la un priveghi, alături de soţie (Video)