Antena Meniu Search
x

Bărbat din Botoşani, găsit împuşcat în piept pe marginea drumului. Medicii nu l-au mai putut salva

Descoperire şocantă pe marginea unui drum din Botoşani. Un bărbat de 51 de ani a fost găsit inconştient şi împuşcat în piept. Alături de el se afla şi o armă de vânătoare, pe care o deţinea legal. Din păcate, medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru el. 

de Redactia Observator

la 13.09.2023, 17:48

Bărbat din Botoşani, găsit împuşcat în piept pe marginea drumului

Polițiștii din Botoșani au sesizați miercuri după-amiaza despre faptul că la marginea DN 29C, la ieșirea din localitatea Cucorăni, a fost găsită o persoană inconștientă. Polițiștii au găsit la fața locului un bărbat împușcat în piept.

Deţinător legal de armă 

Potrivit IPJ Botoșani, este vorba de un bărbat de 51 de ani, din municipiul Botoșani, care prezenta o plagă prin împușcare, în zona pieptului. În apropierea acestuia se afla o armă de vânătoare.

Echipajul medical solicitat să intervină a constatat decesul bărbatului. Ulterior, s-a stabilit faptul că acesta este deținător legal de armă de vânătoare.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Bărbat din Botoşani, găsit împuşcat în piept pe marginea drumului. Medicii nu l-au mai putut salva