Antena Meniu Search
x

Bărbat din Braşov, arestat după ce a furat o maşină şi l-a şantajat pe proprietar. Suma ridicolă pe care a cerut-o

Un bărbat a fost arestat preventiv, sâmbătă, de magistrații Judecătoriei Brașov, după ce ar fi furat o mașină, pe care a condus-o fără permis, și l-a șantajat pe proprietar că i-o restituie în schimbul sumei de 600 de euro, informează Mediafax.

de Redactia Observator

la 30.09.2023, 17:20

Bărbat din Braşov, arestat după ce a furat o maşină şi l-a şantajat pe proprietar. Suma ridicolă pe care a cerut-o
- Profimedia - imagine ilustrativă

Polițiștii din Brașov au început cercetările în acest caz după ce în 25 septembrie au fost sesizați de o persoană cu privire la faptul că un angajat i-ar fi sustras, pe timpul nopții, autoturismul parcat în apropierea unei pensiuni. Ulterior, bănuitul ar fi încercat să constrângă persoana vătămată în scopul de a obține în mod injust suma de 600 de euro pentru restituirea autoturismului.

Maşina, găsită în Focşani

Polițiștii au demarat cercetări și au stabilit că bărbatul ar fi condus autoturismul dinspre municipiul Brașov spre orașul Târgu-Secuiesc, după care și-ar fi continuat deplasarea în direcția municipiului Onești, județul Bacău. Un echipaj de poliție din Focșani a procedat interceptarea acestuia pe DN 2D, între localitățile Bolotești și Focșani, moment în care conducătorul auto nu a oprit la semnalele polițiștilor, a pierdut controlul și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma accidentului, bărbatul a suferit vătămari corporale pentru care a rămas internat, în perioada 25-29 septembrie, la un spital din Focșani. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că aceasta nu avea permis de conducere.

Vineri, bărbatul a fost adus la sediul IPJ Brașov pentru audieri, în urma cărora a fost reținut pentru 24 de ore. Sâmbătă, acesta a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov, care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru furt calificat, șantaj și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bărbat din Braşov, arestat după ce a furat o maşină şi l-a şantajat pe proprietar. Suma ridicolă pe care a cerut-o