Antena Meniu Search
x

Galerie foto Bărbat din București, la un pas de moarte după ce un copac a strivit mașina în care se afla

La un pas de moarte. Un bărbat a scăpat cu viață, ca prin minune, după ce un copac s-a prăbușit peste mașina în care se afla, a informat Primăria Sectorului 5. Vremea rea a făcut ravagii în mai multe colțuri ale țării.

de Redactia Observator

la 14.07.2023, 10:55

Reprezentanţii autorităţii locale au scris, vineri, pe Facebook, că bărbatul de 36 de ani a fost scos din autovehicul de pompieri şi a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă "Bagdasar-Arseni" din Capitală. Acesta are probleme la coloană şi dureri mari de cap. Traficul a fost restricţionat pentru efectuarea cercetărilor la faţa locului de către Secţia 18 Poliţie.

La un pas de moarte, după ce un copac a strivit mașina în care se afla

În Sectorul 5 au mai fost înregistrate, vineri, unsprezece cazuri de copaci căzuţi sau crengi rupte, cinci autoturisme fiind avariate. În zona Teiuş - Sântana au fost semnalate acumulări de apă, motiv pentru care a fost solicitată intervenţia vidanjei de la Infrastructură Sector 5.

Primarul Cristian Popescu Piedone a făcut apel la reprezentanţii municipalităţii să elibereze avizele necesare toaletării copacilor şi defrişării arborilor uscaţi din Sectorul 5. El a precizat că reprezentanţii Primăriei Sectorului 5 au depus la municipalitate peste 7.000 de cereri în acest sens.

Cristian Popescu Piedone a anunţat că, la nevoie, va interveni pentru defrişarea şi toaletarea copacilor din sector, fără a mai aştepta avizele de la Primăria Capitalei, pentru a nu pune în pericol viaţa cetăţenilor.

El a solicitat celorlalţi primari din Bucureşti să facă un efort comun, având în vedere că problema arborilor uscaţi se regăseşte în toate sectoarele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Dacă v-aţi achiziţiona o maşină nouă, aţi opta pentru un autoturism electric?
Observator » Evenimente » Bărbat din București, la un pas de moarte după ce un copac a strivit mașina în care se afla