Antena Meniu Search
x

Bărbat din Bucureşti, luat pe sus de polițiști după ce ar fi ameninţat o vânzătoare cu un cuţit. Ar fi încercat să fure bani şi dintr-o benzinărie

Un bărbat de 38 de ani din Bucureşti a fost reţinut pentru tâlhărie calificată, după ce ar fi ameninţat-o cu un cuţit pe o vânzătoare de la un magazin din Sectorul 5 şi i-ar fi furat bani din casa de marcat. Totodată, el ar fi încercat să fure, într-un mod similar, dintr-o benzinărie.

De Redactia Observator la 05.10.2022, 15:32
Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Arhivă

Potrivit Poliţiei Capitalei, ancheta a început când poliţişti de la Secţia 19  au fost sesizaţi că, în 14 septembrie, în jurul orei 01.30, vânzătoarea unui magazin din Sectorul 5 ar fi fost ameninţată cu un obiect tăietor-înţepător de către un bărbat necunoscut care, ulterior, i-ar fi sustras din casa de marcat o sumă de bani.

Bărbatul ar fi încercat să fure şi dintr-o benzinărie

Cazul a fost preluat de poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, iar în urma investigaţiilor desfăşurate, a fost identificat un bărbat, în vârstă de 38 de ani, bănuit de comiterea faptei. Din cercetări, s-a stabilit că în aceeaşi noapte, bărbatul ar fi pătruns şi în interiorul unei staţii peco, din acelaşi sector, de unde ar fi încercat să sustragă bani, ameninţând angajaţii cu un obiect tăietor-înţepător.

Miercuri, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au pus în aplicare un mandat de percheziţie, în Capitală, la domiciliul bărbatulu, el fiind găsit şi dus la audieri. Ulterior, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, în formă continuată, cu două acte materiale, o faptă sub forma tentativei, iar cealaltă consumată.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Bărbat din Bucureşti, luat pe sus de polițiști după ce ar fi ameninţat o vânzătoare cu un cuţit. Ar fi încercat să fure bani şi dintr-o benzinărie