Antena Meniu Search
x

Bărbat din Capitală, cercetat după ce și-a bătut mama. Polițiștii au găsit în camera lui peste 100 de plicuri cu praf alb

Un bărbat din București este cercetat de poliţişti, după ce și-a agresat mama. În camera bărbatului au fost găsite peste 100 de pliclețe cu praf alb, cel mai probabil, fiind substanțe interzile De asemenea, pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecţie, iar acesta nu are voie să se mai apropie e mama lui, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 17.09.2023, 15:04

Bărbat din Capitală, cercetat după ce și-a bătut mama. Polițiștii au găsit în camera lui peste 100 de plicuri cu praf alb
Bărbat din Capitală, cercetat după ce și-a bătut mama. Polițiștii au găsit în camera lui peste 100 de plicuri cu praf alb - Shutterstock

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat că poliţiştii Secţia 19 Poliţie au fost sesizaţi au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că fiul ei a agresat-o într-un apartament din Sectorul 5. 

“Poliţiştii s-au deplasat cu operativitate la faţa locului, pentru protejarea victimei şi dispunerea măsurilor legale. De asemenea, având acordul persoanei vătămate, o femeie în vârstă de 54 de ani, poliţiştii au pătruns în imobil. În interiorul locuinţei a fost depistat fiul femeii, un bărbat în vârstă de 36 ani, care era agitat şi prezenta un comportament suspicios. De asemenea, în camera acestuia, au fost găsite şi ridicate 105 plicuri ce conţineau un praf alb, susceptibil de a avea efect psihoactiv”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Capitalei. 

În camera bărbatului au fost găsite peste 100 de pliculețe cu praf alb

Femeia nu a avut nevoie de îngrijiri medicale sau de transportul la o unitate medicală. Bărbatul a fost condus la sediul subunităţii, pentru continuarea cercetărilor.

“Întrucât s-a constatat existenţa unui risc iminent, poliţiştii au procedat la întocmirea Formularului de Evaluare a Riscului, faţă de bărbat fiind emis un ordin de protecţie provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, fiindu-i montată şi brăţară de monitorizare electronică”, a menţionat sursa citată. 

Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie. De asemenea, în legătură cu substanţele găsite au fost sesizaţi specialiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Bărbat din Capitală, cercetat după ce și-a bătut mama. Polițiștii au găsit în camera lui peste 100 de plicuri cu praf alb