Antena Meniu Search
x

Bărbat din Dolj, arestat după ce a atacat un poliţist cu furca. Agentul calma un conflict pe care individul îl avea cu vecinii

Un bărbat din judeţul Dolj a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a lovit un poliţist cu o furcă în umărul drept. Agentul a fost chemat pentru calma un conflict pe care agresorul îl avea cu vecinii, potrivit news.ro.

de Redactia Observator

la 05.05.2023, 13:23

- Shutterstock

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a transmis vineri, printr-un comunicat de presă, că poliţişti din cadrul Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Pieleşti s-au deplasat la locuinţa unui bărbat în vârstă de 43 de ani, din comuna Murgaşi, în vederea aplanării conflictului pe care acesta îl avea cu vecinii.

“La vederea poliţiştilor, bărbatul a devenit agresiv verbal, adresând injurii şi cuvinte jignitoare poliţiştilor, iar ulterior, folosindu-se de o furcă, l-ar fi lovit pe unul dintre poliţişti în umărul drept. Poliţiştii au folosit spray-ul iritant lacriomogen, bărbatul aruncând furca şi fugind prin grădina casei”, se arată în comunicat.

A doua zi, bărbatul a fost dus la audieri, fiind reţinut pentru 24 de ore pentru ultraj. El a fost prezentat Judecătoriei Craiova care a decis arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Bărbat din Dolj, arestat după ce a atacat un poliţist cu furca. Agentul calma un conflict pe care individul îl avea cu vecinii