Antena Meniu Search
x

Bărbat din Mureș, arestat după ce și-a răpit fosta iubită de pe stradă. Tânăra de 23 de ani, găsită la câteva ore după ce familia a alertat poliția

Un bărbat din Mureș a fost arestat preventiv după ce și-a lovit fosta iubită și a răpit-o de pe stradă. Poliţiştii din Mureş au găsit-o pe femeie în câteva ore de la momentul răpirii, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 23.07.2023, 20:54

Bărbat din Mureș, arestat după ce și-a răpit fosta iubită de pe stradă
Bărbat din Mureș, arestat după ce și-a răpit fosta iubită de pe stradă - Shutterstock - poza ilustrativă

Incidentul a avut loc vineri seară, când familia unei femei de 23 de ani a sesizat că în jurul orei 23:30 tânăra a fost luată cu forţa de pe o stradă din comuna Livezeni şi băgată într-un autovehicul, care a pornit într-o direcţie necunoscută.

Și-a răpit iubita de pe stradă

Poliţiştii din Mureş au demarat de urgenţă acţiuni de căutare şi de stabilire a traseului autovehiculului, acesta fiind identificat şi oprit în trafic sâmbătă dimineaţă în localitatea Bălăuşeri, a transmis, duminică, poliţia judeţeană Mureş. Bărbatul a fost imobilizat şi dus la poliţie, fiind iniţial reţinut.

Duminică, Judecătoria Târgu Mureş a emis mandat de arestare preventivă pe numele lui. Surse locale au declarat pentru News.ro că bărbatul de 33 de ani este fostul concubin al femeii pe care a răpit-o. Tânăra nu a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma incidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Bărbat din Mureș, arestat după ce și-a răpit fosta iubită de pe stradă. Tânăra de 23 de ani, găsită la câteva ore după ce familia a alertat poliția