Antena Meniu Search
x

Bărbat din Petroşani, bătut de doi minori de 12 şi 14 ani. Iubita a încercat să-l apere şi l-a muşcat pe unul dintre copii de cot

Un bărbat de 38 de ani din Petroşani a sesizat Poliţia Municipiului Petroşani, sâmbătă în jurul orei 14.30, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni fizice, comise de doi minori, în vârstă 12 şi 14 ani, din oraş.  

de Redactia Observator

la 14.01.2024, 10:43

Bărbat din Petroşani, bătut de doi minori de 12 şi 14 ani. Iubita a încercat să-l apere şi l-a muşcat pe unul dintre copii de cot
Imagine ilustrativă

Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a stabilit că între bărbatul de 38 de ani şi cei doi minori a izbucnit un conflict spontan, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, cei doi minori lovidu-l pe bărbat cu pumnii şi picioarele.

Concubina bărbatului agresat, o femeie în vârstă de 30 de ani, a intervenit în apărarea bărbatului şi l-a muşcat de cot pe minorul în vârstă de 14 ani. Femeia a fost amendată cu 1.000 lei pentru că a adus injurii, atunci când aceştia erau la spitalul din Petroşani.

Ce spune Poliţia

Astăzi (n.r. sâmbătă), în jurul orei 14.30, un bărbat de 38 de ani, din Petroșani,  a sesizat Poliția Municipiului Petroșani cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni fizice,  comise de doi minori, în vârstă 12 și 14 ani, din Petroșani.

Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a stabilit că între bărbatul de 38 de ani și cei doi minori a izbucnit un conflict spontan, pe fondul unor discuții în contradictoriu, cei doi minori lovidu-l pe bărbat cu pumnii și picioarele.  Concubina bărbatului agresat, o femeie în vârstă de 30 de ani, a intervenit în apărarea bărbatului și l-a mușcat de cot pe minorul în vârstă de 14 ani.

Ulterior, în incinta Spitalului Municipal din Petroșani, mama minorului în vârstă de 14 ani (care îl însoțea pe minorul agresat) ar fi amenințat-o și ar fi lovit-o pe femeia de 30 de ani (concubina bărbatului agresat). În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe și amenințare, cercetările continuând în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor comiterii faptelor și a luării măsurilor legale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Bărbat din Petroşani, bătut de doi minori de 12 şi 14 ani. Iubita a încercat să-l apere şi l-a muşcat pe unul dintre copii de cot