Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbatul dispărut la cumpărături de 2 zile, găsit mort în zona Bălții Craiovița

Ionel Purcărescu, un bărbat din Craiova, a plecat la cumpărături de peste două zile, nu s-a mai întors acasă şi a fost dat dispărut de soţie. Poliţiştii informează că trupul neînsufleţit al bătrânului de 75 de ani a fost descoperit în zona Bălții Craiovița, cu multiple urme de muşcături pe el.

de Cristian Ionescu

la 29.12.2019 , 18:28

Plecat la cumpărături de două zile, un bătrân a fost găsit mort pe stradă Bărbatul dispărut la cumpărături a fost găsit mort - Observator.tv

Ionel Purcărescu, un bărbat din Craiova, a plecat la cumpărături de peste două zile, nu s-a mai întors acasă şi a fost dat dispărut de soţie.

Poliţiştii informează că trupul neînsufleţit al bătrânului de 75 de ani a fost descoperit în zona Bălții Craiovița, cu multiple urme de muşcături pe el.

Bărbat plecat la cumpărături de două zile, găsit mort

Articolul continuă după reclamă

Polițiștii Secției 5 Politie Craiova au fost sesizați de o femeie de 73 de ani, cu privire la faptul că soțul său, Purcărescu Ionel, de 75 de ani, din Craiova, a plecat de la domiciliu la cumpărături, la data de 27 decembrie 2019, și nu a mai revenit.

Poliţiştii informează că bărbatul a fost găsit fără suflare în zona Bălții Craiovița. Surse din cadrul anchetei au menționat că trupul bărbatului prezenta mușcături de animale.

Potrivit IPJ Dolj, în acest caz se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate împrejurimile producerii decesului, potrivit realitateadecraiova.net.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Bărbatul dispărut la cumpărături de 2 zile, găsit mort în zona Bălții Craiovița