Antena Meniu Search
x

Bărbat dispărut în Botoşani, găsit mort după o lună de căutări, la 6 km de locul unde fusese văzut pentru ultima oară în viaţă

Un bărbat în vârstă de 78 de ani din judeţul Botoşani, care fusese dat dispărut la începutul lunii septembrie şi care era căutat de atunci, a fost găsit mort, joi, la şase kilometri distanţă de locul unde a fost văzut ultima dată. Cadavrul a fost descoperit într-o zonă cu vegetaţie deasă şi teren accidentat.

de Redactia Observator

la 06.10.2022, 17:53

Trupul bărbatului, găsit în Pădurea Vorona
Trupul bărbatului, găsit în Pădurea Vorona - Shutterstock (scop ilustrativ)

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani a transmis, joi, că poliţiştii care se aflau în zona pădurii Vorona, împreună cu pompieri, şi-l căutau pe bărbatul de 78 de ani, dat dispărut în data de 2 septembrie, au fost fost anunţaţi de un bărbat cu privire la faptul că a găsit o persoană decedată în pădure. 

Trupul bărbatului, găsit la 6 km de locul unde fusese văzut ultima dată în viaţă

“Poliţiştii s-au deplasat în locul indicat, stabilind că persoana găsită este bărbatul de 78 de ani, din comuna Vorona. Acesta se afla la o distanţă de aproximativ şase kilometri faţă de locul în care a fost văzut intrând în pădure, într-o zonă cu vegetaţie deasă şi teren accidentat”, a arătat sursa citată de news.ro. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. În acest caz urmează să fie făcută necropsia pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.  

Bărbatul de 78 de ani a fost dat dispărut pe 2 septembrie. La acţiunile de căutare au participat pompieri, jandarmi, poliţişti şi voluntari, acestea fiind făcute şi în pădure, dar şi în zonele din apropierea acesteia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Bărbat dispărut în Botoşani, găsit mort după o lună de căutări, la 6 km de locul unde fusese văzut pentru ultima oară în viaţă