Antena Meniu Search
x

Bărbat în stare gravă la spital, după ce a fost bătut de un vecin gelos şi prietenii lui, în Gorj (Video)

Un bărbat din Gorj a ajuns la spital, după ce a fost bătut crunt de un vecin, care îl suspecta că are o relaţie amoroasă cu soţia sa! Omul susţine că totul a avut loc chiar în curtea poliţiei comunei Mătăsari.

de Paula Ruşanu

la 06.05.2019, 17:11

Vezi și

Un bărbat din Gorj a ajuns la spital, după ce a fost bătut crunt de un vecin, care îl suspecta că are o relaţie amoroasă cu soţia sa! Omul susţine că totul a avut loc chiar în curtea poliţiei comunei Mătăsari.

Scandalul a început când un grup de indivizi înarmaţi cu bâte, rângi şi sticle l-au atacat pe bărbatul de 33 de ani, în parc, chiar sub ochii copilului. Ca să scape de agresori, omul a încercat să se refugieze în sediul poliţiei. A avut, însă, ghinion.

Când a văzut ce se întâmplă femeia a sunat la 112. Doar că, până să vină poliţiştii plecaţi să ancheteze un accident rutier, agresorii s-au făcut nevăzuţi. Tăiat pe faţă şi cu o ureche smulsă, bărbatul a fost luat pe sus de familie şi dus de urgenţă la spital.

Principalul autor al atacului este chiar vecinul bărbatului. Nu este primul conflict între familiile celor doi. Victima neagă orice relaţie cu femeia şi dă vina pe temperamentul agresiv al vecinului său.

După o zi de cercetări poliţiştii au reţinut şase bărbaţi. Printre ei şi agresorul. Asta nu l-a împiedicat, însă, să ameninţe familia victimei sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei şase agresori identificaţi au fost acuzaţi de loviri şi alte violeţe, dar şi de tulburarea liniştii publice. Pentru faptele lor magistraţii au decis să îi reţină în arestul poliţiei timp de 24 de ore şi să îi plaseze sub control judiciar pentru 60 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Bărbat în stare gravă la spital, după ce a fost bătut de un vecin gelos şi prietenii lui, în Gorj (Video)