Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un ieşean abia eliberat din puşcărie, acuzat de omor şi acte de terorism, s-a urcat pe Teatrul National ameninţând că se omoară. Motivul e incredibil! (Video)

Un bărbat din Iaşi, eliberat de 5 zile din închisoare, s-a urcat pe clădirea Teatrului Naţional ameninţând că se aruncă dacă nu îi sunt îndeplinite anumite ceri

de Redactia Observator

la 26.03.2018 , 09:45

Un bărbat din Iaşi, eliberat de 5 zile din închisoare, s-a urcat pe clădirea Teatrului Naţional ameninţând că se aruncă dacă nu îi sunt îndeplinite anumite cerinţe. 

Scenele şocante au avut loc ieri seară, poliţiştii reuşind să-l convingă pe bărbat după 3 ore.

Articolul continuă după reclamă

Se numeşte Cezar Onofrei, are 50 de ani, şi, potrivit presei locale, este cunoscut ca fiind un individ extrem de periculos, având la activ infractiuni printre care acte de terorism şi un omor.

Potrivit ultimelor informaţii, bărbatul a fost eliberat din Penitenciar în urmă cu şase zile, iar motivul pentru care era nervos şi s-a urcat pe Teatrul Naţional din centrul oraşului a fost că familia nu l-a primit acasă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Un ieşean abia eliberat din puşcărie, acuzat de omor şi acte de terorism, s-a urcat pe Teatrul National ameninţând că se omoară. Motivul e incredibil! (Video)