Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Nebunie la Piteşti. Un bărbat a smuls un stâlp de pe stradă, şi-a lovit vecinul, apoi i-a distrus maşina (Video)

Imagini incredibile au fost filmate de locatarul unui bloc din Piteşti, cartierul Tudor Vladimirescu. Un bărbat înarmat cu ceea ce pare un topor, a atacat o familie şi a început să le distrugă maşina, în timp ce un alt bărbat încerca să îl împiedice, fără succes.

de Redactia Observator

la 14.06.2018 , 22:22

Un bărbat a ieşit cu toporul pe stradă, la Piteşti şi a atacat o familie şi maşina lor (Video) Un bărbat a ieşit cu toporul pe stradă, la Piteşti şi a atacat o familie şi maşina lor (Video)

Imagini incredibile au fost filmate de locatarul unui bloc din Piteşti, cartierul Tudor Vladimirescu.

Un bărbat înarmat cu un stâlp smuls de pe stradă, a atacat o familie şi a început să le distrugă maşina, în timp ce un alt bărbat încerca să îl împiedice, fără succes.

Într-un final, apare şi un poliţist, care nu pare impresionat de arma bărbatului violent şi începe să dialogheze cu acesta, încercând să îl calmeze.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Autorităţile confirmă evenimentul şi precizează că un barbat de 54 de ani, din Pitesti, si-a amenintat un vecin cu acte de violenta, l-a lovit pe acesta, iar ulterior, folosind o componenta metalica de la un indicator stradal ar fi deteriorat masina celuilalt barbat.

La fata locului a fost prezent un politist, aflat in afara orelor de program, care se indrepta catre serviciu. Acesta din urma, fara a dispune de mijloace de interventie, a intervenit pentru aplanarea conflictului si a sesizat colegii din cadrul Sectiei 4 Politie Pitesti.

In cauza a fost inregistrat un dosar de urmarire penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de amenintare, lovire, distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice. Cel in cauza a fost retinut pentru 24 de ore, urmand ca in data de 15 iunie sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Nebunie la Piteşti. Un bărbat a smuls un stâlp de pe stradă, şi-a lovit vecinul, apoi i-a distrus maşina (Video)