Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbat în stare gravă, după ce a fost înjunghiat într-o benzinărie din Gherla, judeţul Cluj

Atac şocant într-o benzinărie din Gherla, în judeţul Cluj. Un bărbat a fost spitalizat în stare gravă, după ce a fost înjunghiat de mai multe ori.

de Redactia Observator

la 23.08.2018 , 18:51

Atac şocant într-o benzinărie din Gherla, în judeţul Cluj. Un bărbat a fost spitalizat în stare gravă, după ce a fost înjunghiat de mai multe ori.

Victima a fost preluată de ambulanta si a ajuns aici, la Spitalul Judetean de Urgenta din Cluj-Napoca. Starea bărbatului era una grava, asa ca el a intrat direct in sala de operatii. Medicii cu care am stat de vorba ne-au spus ca are tăieturi in zona pieptului si a umerilor, iar rănile suferite i-au pus în primejdie viața.

Din fericire, starea lui este acum stabila. Intre timp, poliţiştii fac anchetă. Au aflat că victima si agresorul se cunosteau, iar tensiunile dintre cei doi au inceput in urma cu o luna. Atunci, fiul agresorului l-a atacat cu o bata pe un apropiat al victimei in autogara din Gherla.

Vezi și

Marti seara, ghinionul a facut ca cei doi rivali sa se intalneasca intr-o benzinarie de la iesirea din oras. Dornici de razbunare, s-au luat la bataie. Dupa ce si-au impartit pumni si picioare, barbatul de 45 de ani a luat un cutit din restaurantul benzinariei si l-a lovit de mai multe ori pe unde a nimerit.

In urma apelului la 112, o ambulanta dar si politistii au ajuns imediat la fata locului. Agresorul a fost retinut si dus la audieri. Tribunalul Cluj a dispus deja arestarea lui preventiva pentru 30 de zile, fiind acuzat de tentativa de omor. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Bărbat în stare gravă, după ce a fost înjunghiat într-o benzinărie din Gherla, judeţul Cluj