Antena Meniu Search
x

Bărbat lovit de tren în Braşov. Medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut să-l salveze

Un bărbat a murit, în cursul zilei de sâmbătă, după ce a fost lovit de tren în Braşov, medicii care au ajuns la faţa locului nereuşind să mai facă nimic pentru victimă.

de Redactia Observator

la 22.07.2023, 13:59

Un bărbat a murit lovit de tren, la Braşov
Un bărbat a murit lovit de tren, la Braşov - Profimedia
  • A crescut numărul tragediilor produse pe calea ferată din România.

O nouă tragedie s-a produs, în cursul zilei de sâmbătă, în Braşov. Un bărbat a murit după ce a fost lovit de tren în zona dintre Braşov Triaj şi Hărman.

Martorii la tragedie au soliciat intervenţia de urgenţă a forţelor de ordine, astfel că la faţa locului şi-au făcut apariţia un echipaj SMURD şi o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.

Din păcate, în ciuda intervenţiei prompte a medicilor, aceştia nu au mai putut să salveze victima. Circulaţia trenurilor a fost blocată în zonă pentru aproximativ o oră. În ciuda acestei întreruperi, doar circulaţia a două trenuri a fost afectată, inclusiv cel implicat în tragedie.

Reprezentanţii mai multor instituţii şi-au făcut apariţia la faţa locului pentru a participa la ancheta de după incident. Urmează să se stabilească cu exactitate condiţiile în care s-a produs tragedia.

Din păcate, numărul tragediilor produse pe căile ferate din România a crescut, iar cele mai multe dintre ele sunt puse pe neatenţia victimelor, cum s-a întâmplat, de exemplu, la Eforie Sud, unde un bărbat care avea căştile pe urechi nu a auzit sosirea unui tren şi nici nu s-a asigurat la trecerea peste calea ferată, fiind lovit mortal de tren.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Bărbat lovit de tren în Braşov. Medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut să-l salveze