Bărbatul din Deva care a murit sub ochii copilului său, strivit de un stâlp de iluminat, era patronul unei săli de evenimente

De Redactia Observator.
Publicat: 14.07.2020, 21:07.
Actualizat: 14.07.2020, 21:08

Un tată din Deva a fost omorât într-un accident înfiorător, în timp ce era cu copilul de trei ani în maşină. Bărbatul era patronul unei săli de evenimente. Se pregătea să plece acasă când un camion scăpat de sub control a doborât un stâlp de curent peste autoturism.

Chiar şi pompierii care le-au văzut pe toate în cariera lor au fost marcaţi de intervenţie. Au încercat să-i scoată cât mai repede din maşină pe bărbat şi pe fiul lui. Pentru tatăl care avea doar 31 de ani a fost prea târziu.

Bărbatul se pregătea să plece din parcarea unei săli de evenimente pe care o deţinea. Chiar în acel moment, pe drumul principal, şoferul unui camion a pierdut controlul maşinii. După o cursă mortală pe şosea, TIR-ul a lovit un stâlp de curent care s-a rupt.

Un martor susține că "cred că voia să iasă, că era şi copilul în spate. Ăla a venit în balans, am zis că ne mătură pe toţi, a băgat în stâlp".

Bărbatul a fost strivit de stâlpul care s-a prăbuşit peste parbrizul maşinii.

Băieţelul de trei ani a scăpat ca prin minune, dar îl va urmări toată viaţa accidentul în care şi-a văzut tatăl murind.

O altă tragedie a fost evitată la limită în Cisnădie, judeţul Sibiu. Şoferul unei maşini de gunoi nu a văzut un stâlp de iluminat, în timp ce dădea cu spatele, şi şi-a prins colegul ca într-o menghină între autospecială şi stâlp.

Din fericire, bărbatul nu a fost grav rănit. Şefii societăţii de salubrizare au deschis o anchetă în acest caz.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.