Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Clipe dramatice pe plaja din Năvodari! Un bărbat a murit înecat după ce s-a aventurat în largul mării

Clipe dramatice pe plaja din Năvodari. Un bărbat care s-a aventurat în largul mării a fost adus la mal, iar medicii au încercat zeci de minute să îl resusciteze.

de Redactia Observator

la 25.06.2018 , 10:57

Clipe dramatice pe plaja din Năvodari! Un bărbat a murit înecat după ce s-a aventurat în largul mării Clipe dramatice pe plaja din Năvodari! Un bărbat a murit înecat după ce s-a aventurat în largul mării

Clipe dramatice pe plaja din Năvodari. Un bărbat care s-a aventurat în largul mării a fost adus la mal, iar medicii au încercat zeci de minute să îl resusciteze.

Totul s-a întâmplat astăzi, în zona plajei Zanzibar din Năvodari. Bărbatul în vârstă de aproximativ 50 de ani s-a aventurat în larg, cu toate că valurile erau înalte, iar curenţii foarte puternici.

După numai câteva minute, a fost tras de curenţi şi s-a înecat. Mai mulţi martori au intervenit şi l-au adus la mal, solicitând în acelaşi timp intervenţia medicilor SMURD.

Articolul continuă după reclamă

Salvatorii SMURD au intervenit cu o autoşenilată, astfel că au ajuns rapid pe plajă, însă toate eforturile au fost în zadar.

Bărbatul de 50 de ani a fost declarat decedat.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care bărbatul a murit.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Clipe dramatice pe plaja din Năvodari! Un bărbat a murit înecat după ce s-a aventurat în largul mării