Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbat din Neamţ, muşcat de doi câini Amstaff. Proprietarul a cerut eutanasierea animalelor

Un bărbat din localitatea Bârgăuani a ajuns la spital, cu răni grave, după ce a fost muşcat de doi câini din rasa Metis Amstaff.

de Redactia Observator

la 09.10.2018 , 16:03

Bărbat din Neamţ, muşcat de doi câini Amstaff. Proprietarul a cerut eutanasierea animalelor Bărbat din Neamţ, muşcat de doi câini Amstaff. Proprietarul a cerut eutanasierea animalelor - Arhivă

Un bărbat din localitatea Bârgăuani a ajuns la spital, cu răni grave, după ce a fost muşcat de doi câini din rasa Metis Amstaff.

Bărbatul în vârstă de 62 de ani a declarat că a fost atacat de cei doi câini Amstaff în timp ce se afla pe drumul judeţean din localitate.

Câinii ar fi ieşit dintr-un ţarc amplasat în curtea unui bărbat şi l-au atacat.

Articolul continuă după reclamă

"Cei doi câini fuseseră achiziţionaţi de către un tânăr de 30 de ani, din Bârgăuani, şi transportaţi la domiciliul tatălui său de 57 de ani, unde au fost lăsaţi în grija acestuia. Având în vedere potenţialul agresiv al celor două exemplare canine şi în vederea prevenirii unor alte atacuri asupra altor persoane, proprietarii au solicitat eutanasierea acestora de către personal autorizat", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ, agentul Robert Costan.

Poliţiştii continuă cercetările, iar proprietarul câinelui este cercetat penal. Infracţiunea se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Bărbat din Neamţ, muşcat de doi câini Amstaff. Proprietarul a cerut eutanasierea animalelor