Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Onceşti a fost resuscitat greşit de echipajul medical: 'Îmi este ruşine'

Un bărbat în vârstă de 69 de ani, din satul Onceşti, judeţul Giurgiu, a murit după ce a fost resuscitat greşit de un echipaj medical al Serviciului de Ambulanţă Giurgiu.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 16.01.2020, 16:29

Un bărbat din Onceşti a fost resuscitat greşit de echipajul medical
Un bărbat din Onceşti a fost resuscitat greşit de echipajul medical - YouTube

Un bărbat în vârstă de 69 de ani, din satul Onceşti, judeţul Giurgiu, a murit după ce a fost resuscitat greşit de un echipaj medical al Serviciului de Ambulanţă Giurgiu.

Totul s-a întâmplat, săptămâna trecută, în satul Onceşti din judeţul Giurgiu.

Bărbatul în vârstă de 69 de ani a început să se simtă rău, iar un localnic a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a solicitat un echipaj medical.

La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă din cadrul SAJ Giurgiu, doar cu asistent medical şi ambulanţier.

Pe acelaşi subiect

Intervenţia echipajului medical a fost filmată de un martor, iar pe imagini se poate observa cum ambulanţierul l-a resuscitat greşit pe bărbatul care suferise un infarct.

Timp de mai bine de 20 de minute, angajatul SAJ Giurgiu l-a resuscitat din picioare pe pacient.

Imaginile au fost intens comentate de alţi angajaţi ai SMURD şi Serviciilor de Ambulanţă din întreaga ţară, după ce au fost publicate pe o reţea de socializare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Este pentru prima data cand ma simt umilit cu adevarat. In cei aproape 16 ani de ambulanta credeam ca le-am vazut pe toate, dar credeti-ma ca vreau sa fiu extrem de corect si sa va spun ca imi este mie rusine cand vad asa ceva! Asta este rezultatul angajarilor facute pe nepotism si fara examene corecte", a scris un angajat al SAJ Ialomiţa.

Din nefericire, pacientul în vârstă de 69 de ani, din Onceşti, nu a avut nicio şansă de supravieţuire.

El a fost declarat decedat după ce primul echipaj medical sosit la faţa locului a solicitat intervenţia unui alt echipaj cu medic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Onceşti a fost resuscitat greşit de echipajul medical: 'Îmi este ruşine'