Antena Meniu Search
x

Video Bărbat prins drogat la volan de agenţii de frontieră din vama Porţile de Fier 2. În maşină, danezul avea peste 1800 de pastile psihotrope

Alertă în vamă, la Porţile de Fier 2, judeţul Mehedinţi. Un cetăţean danez în vârstă de 44 de ani s-ar fi panicat după ce poliţişti de frontieră i-au cerut să coboare din maşină pentru că avea un comportament suspect.

de Redactia Observator

la 27.01.2023, 08:28

Vezi și

Individul a apăsat acceleraţia şi a rupt bariera, gonind cu o viteză ameţitoare. Poliţiştii au organizat filtre pe drumurile din zonă, iar câteva minute mai târziu au reuşit să-l prindă pe bărbat într-o localitate aflată la 23 de kilometri de graniţă.

După ce au blocat maşina, poliţiştii au fost nevoiţi să spargă geamul pentru a-l scoate pe şofer şi pentru a-l legitima. Bărbatul se afla sub influenţa cocainei, iar după percheziţionarea autoturismului oamenii legii au găsit peste 1800 de pastile psihotrope. Individul a fost reţinut imediat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Bărbat prins drogat la volan de agenţii de frontieră din vama Porţile de Fier 2. În maşină, danezul avea peste 1800 de pastile psihotrope