Antena Meniu Search
x

Foto Bărbat rănit grav, după ce s-a aruncat cu maşina într-o râpă foarte adâncă din Valea Jiului. Pompierii au mers pe jos 2 km pentru a-l salva

Un bărbat de 35 de ani a fost salvat de pompierii din Hunedoara după ce a căzut cu maşina de teren într-o râpă foarte adâncă din zona Valea de Brazi din Jiu. Acesta a suferit mai multe răni şi a fost recuperat după ce salvatorii au mers aproape 2 km pe jos, din cauza drumului inaccesibil.

de Redactia Observator

la 19.08.2023, 17:32

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, pentru salvarea bărbatului au intervenit două echipaje de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenţie Lupeni, care s-au deplasat la locul accidentului cu o ambulanţă SMURD şi o autospecială de stingere, relatează Agerpres.

"Din cauza drumului inaccesibil pentru autospeciale, salvatorii au fost nevoiţi să parcurgă aproape doi kilometri pe jos pentru a ajunge la locul solicitării, unde au constatat faptul că un autoturism de teren, în care se afla doar conducătorul auto, a ajuns într-o râpă foarte adâncă. În urma evenimentului, bărbatul în vârstă de 35 de ani a suferit multiple traumatisme", a precizat sursa citată.

Victima a primit îngrijiri medicale la faţa locului, după care rănitul a fost transportat cu un alt autoturism de teren până la ambulanţa SMURD şi ulterior la UPU Petroşani, în vederea efectuării investigaţiilor de specialitate.

Pe tot parcursul transportului, victima a fost asistată de către echipajul de paramedici

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Bărbat rănit grav, după ce s-a aruncat cu maşina într-o râpă foarte adâncă din Valea Jiului. Pompierii au mers pe jos 2 km pentru a-l salva