Antena Meniu Search
x

Un bărbat a furat luminiţele de Crăciun cu care trebuia decorat un parc din Târgovişte. E suspectat şi de alte tâlhării

Un bărbat din judeţul Dâmboviţa a fost reţinut de poliţişti, după ce ar fi furat 100 de metri de instalaţie luminoasă cu care urma să fie decorat Parcul Mitropoliei din oraşul Târgovişte. El este, de asemenea, suspectat şi de alte tâlhării, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 27.11.2022, 17:28

Bărbatul reţinut de Poliţie
Bărbatul este suspectat şi de alte furturi - Profimedia

Un bărbat din Dâmboviţa, în vârstă de 44 de ani, a fost reţinut sub acuzaţia de furt, urmând ca duminică să fie prezentat magistraţilor pentru dispunerea unei măsuri preventive.

”Cel în cauză este bănuit că, în noaptea de 25 spre 26 noiembrie a.c., ar fi sustras două cutii ce conţineau 100 metri de bandă led, instalaţie care urma să fie amplasată în Parcul Mitropoliei din municipiul Târgovişte. Totodată, în noaptea de 24 spre 25 noiembrie a.c., prin secţionarea unei prelate, bănuitul ar fi sustras fructe, legume şi articole de vestimentaţie de la un stand pentru comercializare din municipiul Târgovişte. De asemenea, în noaptea de 28 spre 29 septembrie a.c., ar fi pătruns într-un imobil de unde ar fi sustras patru jante şi cauciucuri de iarnă şi un troler”, transmite Poliţia Judeţeană Dâmboviţa.

Cercetările în acest caz continuă, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, pentru furt calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Un bărbat a furat luminiţele de Crăciun cu care trebuia decorat un parc din Târgovişte. E suspectat şi de alte tâlhării