Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbat spulberat mortal de un Mercedes, în timp ce traversa neregulamentar strada, în Dolj. Şoferul consumase alcool

Un accident rutier a avut loc duminică în comuna Cârna din județul Dolj, după ce o mașină a călcat mortal un bărbat de 39 de ani care traversa strada printr-un loc nepermis, potrivit IPJ Dolj.

de Redactia Observator

la 27.10.2024 , 13:34

Bărbat spulberat mortal de un Mercedes, în timp ce traversa neregulamentar strada, în Dolj. Şoferul consumase alcool Bărbat spulberat mortal de un Mercedes, în timp ce traversa neregulamentar strada, în Dolj. Şoferul consumase alcool - IPJ Dolj

Duminică, la ora 02.31, poliţiştii Secţiei 14 Poliție Rurală Bârca au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier în localitatea Cârna.

Ce alcoolemie avea şoferul

„La fața locului s-au deplasat polițiștii secției și polițiștii rutieri ai Poliției orașului Segarcea care au stabilit faptul că, un bărbat de 37 de ani, din comuna Cerăt, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 561, în comuna Cârna, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi surprins și accidentat mortal un bărbat de 39 de ani, din aceeași localitate, care s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis”, a transmis sursa citată.

Articolul continuă după reclamă

În urma accidentului, bărbatul de 39 de ani a murit.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei. Politiștii au deschis dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului, au declarat polițiștii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Mergeţi să votaţi la alegerile parlamentare?
Observator » Evenimente » Bărbat spulberat mortal de un Mercedes, în timp ce traversa neregulamentar strada, în Dolj. Şoferul consumase alcool