Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbat spulberat de tren, într-o gară din Vrancea. Victima ar fi traversat un pasaj la nivel cu calea ferată

Accident mortal de tren în Vrancea. Un bărbat a fost spulberat de o garnitură chiar în timp ce traversa calea ferată în gara Gugeşti.

de Redactia Observator

la 10.10.2018 , 21:57

Un bărbat a fost spulberat de un trenul Inter Regio de pe Bucureşti-Iaşi, în gara Gugești din Vrancea. - Ziaruldevrancea.ro

Accident mortal de tren în Vrancea. Un bărbat a fost spulberat de o garnitură chiar în timp ce traversa calea ferată în gara Gugeşti.

Din primele informaţii, un bărbat în vârstă de 65 de ani din Gugeşti a fost călcat de tren în timp ce încerca să traverseze linia de cale ferată în gara din localitate.

Martorii spun că bărbatul s-ar fi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi ar fi încercat să traverseze un pasaj la nivel cu calea ferată, moment în care ar fi fost surprins de trenul care trecea prin gara Gugeşti din Vrancea.

Articolul continuă după reclamă

Circulaţia feroviară în zonă nu a fost întreruptă, dar trenul a avut o întârziere de circa 50 de minute, potrivit autorităţilor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Bărbat spulberat de tren, într-o gară din Vrancea. Victima ar fi traversat un pasaj la nivel cu calea ferată