Antena Meniu Search
x

Video Bărbat strivit sub roțile unui camion, pe o trecere de pietoni din Buftea. Greșeala fatală a pietonului

Un accident cumplit a avut loc marți dimineață în localitatea Buftea din Ilfov. Un bărbat a fost călcat de un camion pe o trecere de pietoni, după ce s-a angajat în trecere fără a se asigura că șoferul l-a văzut. Victima a murit pe loc. Atenție, imagini ce pot avea impact emoțional.

de Redactia Observator

la 03.10.2023, 16:04

Vezi și

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum camionul ajunge pe trecerea de pietoni însă nu se oprește complet, ci continuă să avanseze cu viteză mică, semn că, cel mai probabil, șoferul nu a observat că bărbatul încerca să treacă strada. Ce a urmat e înfiorător: victima a fost prinsă sub roțile mastodontului de zeci de tone.

Șoferul camionului a înțeles imediat că ceva este în neregulă și a frânat, însă era prea târziu. Victima nu a avut nicio șansă de supraviețuire. Polițiștii ilfoveni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Bărbat călcat de camion în Buftea. Ce spune Poliția

"La data de 3 octombrie a.c., în jurul orei 9:44, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DN1A, din orașul Buftea, un camion a lovit un pieton. La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Buftea și polițiștii Serviciului Rutier, din cadru Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov, iar din primele verificări au constatat faptul că, aspectele sesizate se confirmă. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a declarat decesul victimei,  respectiv un bărbat. În cauză a fost anunțat Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea activităților din competență. Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", a transmis IPJ Ilfov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Bărbat strivit sub roțile unui camion, pe o trecere de pietoni din Buftea. Greșeala fatală a pietonului