Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbat ucis cu sălbăticie pe o stradă din Sibiu, apoi aruncat în curtea unei biserici. Ar fi fost lovit până la moarte cu o bâtă de baseball

Un bărbat a fost ucis, iar mai apoi aruncat în curtea unei biserici la Sibiu. Cel puţin asta este prima variantă pe care merg anchetatorii. Cazul este şocant. Un trecător a descoperit cadavrul în curtea lăcaşului de cult şi a anunţat poliţia, iar legiştii au stabilit că victima a avut parte de o moarte cumplită. 

de Claudiu Loghin

la 22.06.2024 , 14:45

Bărbatul ar fi fost bătut cu o bâtă până la moarte, după ce ar fi aruncat o vorbă, pe stradă, unei tinere. Agresorul ar fi chiar iubitul fetei, la scene asistând şi doi amici ai victimei. Martorii vorbesc despre o răzbunare din parte unei persoane care însoţea acea fată. A urmat o agresiune cu o bâtă de baseball, agresiune căreia i-au căzut victime şi cei doi prieteni persoanei care a decedat.

Bărbat ucis şi aruncat în curtea unei biserici din Sibiu

Pe trupul bărbatul au fost găsite mai multe leziuni, având parte de o moarte violentă. El a fost descoperit în această dimineaţă, în curtea unei biserici din Sibiu, prima ipoteză pe care o iau anchetatorii fiind cea a unei crime. Agresorul nu a fost încă prins. Victima este un bărbat în vârstă de 40. Un trecător a fost cel care l-a descoperit în curtea bisericii şi care a sunat la 112. 

Articolul continuă după reclamă

La faţa locului au ajuns poliţişti şi echipaje de prim -ajutor. Bărbatul a fost  resuscitat zeci de minute, însă eforturile salvatorilor au fost în zadar şi s-a declarat decesul. Victima a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării autopsiei.

Pe acelaşi subiect

"La data de 21.06.2024, în jurul orei 23.10, prin apel 112, I.P.J. Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană de sex masculin este inconștientă, pe o stradă din municipiul Sibiu. La fața locului s-au deplasat polițiști și echipaje medicale. Persoana în cauză a fost identificată, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Șura Mare. Acestuia i s-au aplicat manevre de resuscitare, însă, din păcate, a decedat. Întrucât în urma examinării sumare a trupului bărbatului s-a conturat suspiciunea rezonabilă că decesul ar fi survenit ca urmare a comiterii unei fapte cu violență, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. În prezent, sunt în derulare activități specifice în vederea identificării și depistării persoanei bănuite de săvârșirea faptei", au transmis reprezentanţii IPJ Sibiu.

Din primele informaţii, potrivit unor surse, bărbatul ar fi fost cu o bâtă.

Procurorii au deschis un dosar penal şi fac cercetări pentru omor, faptă care se pedepseşte, potrivit legii, cu până la 20 de ani de închisoare. 

Claudiu Loghin Like

Lucrez în presă din 1999. Din 2004, sunt în televiziune.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » Bărbat ucis cu sălbăticie pe o stradă din Sibiu, apoi aruncat în curtea unei biserici. Ar fi fost lovit până la moarte cu o bâtă de baseball