Antena Meniu Search
x

Bărbatul care şi-a ucis soţia în spitalul din Piatra Neamţ: "M-am dus la ea în birou să o felicit"

Un bărbat de 50 de ani, din Piatra Neamţ, şi-a ucis soţia, director la Spitalul Judeţean din oraş, pentru că femeia ar fi intentat divorţ, lucru cu care asasinul nu era de acord.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 11.01.2020, 13:40

Bărbatul şi-a înjunghiat soţia de cel puţin 10 ori
Bărbatul şi-a ucis soţia în biroul acesteia din incinta spitalului din Piatra Neamţ

Un bărbat de 50 de ani, din Piatra Neamţ, şi-a ucis soţia, director la Spitalul Judeţean din oraş, pentru că femeia ar fi intentat divorţ, lucru cu care asasinul nu era de acord.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cum s-a produs ruptura dintre femeia ucisă şi soţul care a omorât-o

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală în legătură cu această tragedie, iar conform ZCH News, ruptura dintre cei doi ar fi apărut încă din urmă cu mai mulţi ani.

Sursa amintită precizează că femeia era nemulţumită că bărbatul nu lucru, iar după ce acesta s-a angajat ca paznic la o firmă din oraş, a devenit nemulţumit că femeia nu îi mai acordă atenţie.

Anca făcea eforturi disperate, ca asistentă şefă la spital şi ca profesoară la Şcoala postliceală sanitară, pentru a-şi menţine băiatul la facultate, în Bucureşti.

Sebastian, soţul ei, a devenit tot mai violent din cauza lipsei de atenţie, astfel că femeia a intentat divorţ şi s-a mutat cu chirie.

Deşi nu a depus plângere împotriva soţul ei şi nu a cerut ordin de restricţie, Anca era însoţită în permanenţă de doi elevi care o însoţeau în drumurile avute şi pe care se baza pentru ca soţul ei să nu se apropie de ea.

Nu a mai avut însă protecţie şi la birou, acolo unde s-a petrecut oribila crimă, femeia fiind înjunghiată de soţul ei de cel puţin 10 ori cu un cuţit de bucătărie cu lama de 25 de centimetri.

Sebastian nu a colaborat foarte mult cu anchetatorii, astfel că aceştia s-au bazat până acum pe declaraţiile martorilor.

Însă, într-una dintre puţinele declaraţii date, bărbatul a ţinut să precizeze că îşi iubea foarte mult soţia, că a mers la ea la birou să o felicite şi că luase cuţitul cu el "doar pentru a o speria un pic".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Bărbatul care şi-a ucis soţia în spitalul din Piatra Neamţ: "M-am dus la ea în birou să o felicit"