Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ucis de soţie pentru un pahar cu ţuică. Femeia era atât de beată, încât poliţiştii nu s-au putut înţelege cu ea

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Priboieni, judeţul Argeş, a fost găsit înjunghiat, pe podeaua case. Medicii SMURD l-au găsit în stop cardio respirator, acestuia fiindu-i aplicate manevre de resuscitare.

de Redactia Observator

la 11.06.2018 , 15:14

Înjunghiat de soţie pentru un pahar cu ţuică. Femeia era atât de beată, încât poliţiştii nu s-au putut înţelege cu ea Înjunghiat de soţie pentru un pahar cu ţuică. Femeia era atât de beată, încât poliţiştii nu s-au putut înţelege cu ea

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Priboieni, judeţul Argeş, a fost găsit înjunghiat în piept, pe podeaua casei.

Medicii SMURD l-au găsit în stop cardio respirator, cu cuţitul înfipt în piept, acestuia fiindu-i aplicate manevre de resuscitare, însă fără succes.

Politistii care s-au deplasat la fata locului este luată în considerare, însă oamenii văd mult mai probabilă varianta omorului, mai ales că soția victimei se află în stare avansată de ebrietate și nu poate da multe relații despre cele petrecute.

Articolul continuă după reclamă

Cei doi sunt cunocuţi în localitate ca mari amatori de băutură şi nu se află la primul conflict de acest gen, scrie presa locală.

La fața locului au intervenit echipajele SMURD Topoloveni și SMURD TIM.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Ucis de soţie pentru un pahar cu ţuică. Femeia era atât de beată, încât poliţiştii nu s-au putut înţelege cu ea